Lukket Senior

Boldklubben af 1950 har på nuværende tidspunkt flere lukkede hold, som spiller på banerne på Ryparkens Idrætsanlæg. Holdene optræder i både 11-mands og 7-mandsrækkerne i DBU København.

Vi har faciliteterne og kapaciteten til både nye 7-mandshold og nye 11-mandshold og alle er velkommende til at tage kontakt til klubben og høre hvad vi kan tilbyde.

Kriterier for oprettelse af lukkede hold i Boldklubben af 1950

Som nyt hold i Boldklubben af 1950 bliver i en del af seniorafdelingen og bliver tilmeldt den respektive 7-mands eller 11-mandsrække. I vil blive indrangeret efter antal hold i klubben og vil træne og spille kampe på kunststofbanerne på Ryparkens Idrætsanlæg. Der vil være følgende krav til oprettelse af et lukket hold i klubben:

• Der skal være udpeget minimum en holdansvarlig på holdet.
  • Der skal minimum være 12 tilmeldte spillere til oprettelse af et 7-mandshold og minimum 18 tilmeldte spillere ved oprettelse af et 11-mandshold. En liste med spillernavn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer skal sendes til senior@b-1950.dk.
  • Den/de holdansvarlige står for administration af elektronisk holdkort og resultat melding gennem DBU's app.
  • Holdet betaler selv for eventuelle bøder de måtte få. F.eks. for udeblivelse fra kampe eller manglende holdkort udfyldning.

Boldklubben af 1950 kan tilbyde følgende:

• Attraktive træningstider på kunststofbanerne på Ryparkens Idrætsanlæg (inklusiv omklædning- og badefaciliteter).
  • Et Boldklubben af 1950 spillersæt.
  • Opbevaring til udstyr, som består af bolde, overtræksveste, toppe og dunke
  • Sørger for det administrative ved tilmelding til DBU Københavns turneringer
  • Tilmelding til VinterBOLD el. futsal i løbet af vinteren.
  • Billigt kontingent!

Kontingentsatserne for lukkede hold er:

• Kontingentet for 7-mandshold ligger på 3000 kr halvårligt.
  • Kontingentet for 11-mandshold ligger på 6000 kr halvårligt.

Hvis dette har interesse, så kontakt seniorformanden på senior@b-1950.dk og hør nærmere.